Site-ul www.thermowood.ro este proprietatea WOOD EXPERT MANAGEMENT SRL (numita in continuare Compania), inregistrata în Bucuresti, Mihailesti, str. Complexului nr 104, Registrul Comerțului cu nr. J40/21657/2005, C.I.F. RO 18242252.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate si a termenilor si conditiilor de mai jos.

Pentru mai multe detalii privind politica noastra de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal, va rugam accesati urmatorul link https://www.thermowood.ro/politica-de-confidentialitate

Accesand www.thermowood.ro, va angajati sa acceptati, fara limite sau calificare, toti acesti termini si conditii de utilizare. Daca nu acceptati acesti Termeni si Conditii va rugam sa parasiti site-ul www.thermowood.ro.

 

Termeni de utilizare

Acest acord stabileste folosirea de catre dumneavoastra a site-ului de Internet localizat la adresa https://www.thermowood.ro (denumit în continuare „Site-ul”) si se constituie între WOOD EXPERT MANAGEMENT SRL(denumita în continuare „al nostru”, „noua”, sau „noi”) si dumneavoastra, actionând din partea dumneavoastra sau a unui cumparator, membru sau furnizor în numele caruia v-ati înregistrat (denumit în continuare „Dumneavoastra”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si / sau utilizarea site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite în sau de site, sau a continutului site-ului, în orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate în continuare, si cu toate acestea împreuna, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord. Ne rezervam dreptul, la unica si absoluta noastra discretie, sa schimbam, sa modificam, sa adaugam sau sa stergem parti ale acestor termeni în orice moment, fara nici o notificare, si, în masura în care nu se prevede altfel, aceste modificari vor deveni efective imediat; ca atare va rugam sa verificati periodic schimbarile în acesti termeni. Faptul ca veti continua sa folositi site-ul dupa efectuarea modificarilor la acest Acord va însemna ca acceptati aceste modificari. Dumneavoastra si WOOD EXPERT MANAGEMENT SRL sunteti contractori independenti si nici o agentie, parteneriat, companie mixta, relatie angajat – angajator nu este urmarita si nu se va crea prin acest Acord.

 

Eligibilitate

Site-ul si materialele localizate în sau prin site sunt furnizate de noi numai în scopuri de informare, în sensul ca, prin furnizarea acestor materiale, noi nu ne angajam sa furnizam servicii sau consultanta de natura juridica sau de alta natura. Informatia continuta în sau prin site se bazeaza pe surse considerate ca fiind exacte si credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informatiilor. Cu toate acestea, nu ne angajam sa garantam aceasta corectitudine. Aceste materiale au fost pregatite pentru noi de catre personalul nostru precum si de alte persoane.

 

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului WOOD EXPERT MANAGEMENT SRL- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Companiei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Conform legii drepturilor de autor, daca sesizati incalcarea anumitor drepturi intelectuale va rugam contactati-ne la adresa office@thermowood.ro

Acest Site, inclusiv fiecare dintre modulele sale, este proprietatea înregistrata a lui WOOD EXPERT MANAGEMENT SRL. Acest site si continutul prezentat în acest site, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, încarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea lui WOOD EXPERT MANAGEMENT SRL, cu exceptia faptului ca dumneavoastra puteti descarca, prezenta sau imprima o copie a materialelor prezentate în acest site folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinta dumneavoastra necomerciala. Folosirea neautorizata a acestui site si / sau a materialelor continute în acest site poate încalca legea copyrightului, a marcilor comerciale,legile privind proprietatea intelectuala sau alte legi. Dumneavoastra trebuie sa retineti orice note privind copyrightul si marcile comerciale, inclusiv orice alte note privind proprietatea, continute în materiale. Folosirea acestor materiale pe orice alt web site sau în orice alta retea computerizata este interzisa.

Cu exceptia situatiilor în care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea lui WOOD EXPERT MANAGEMENT SRLsi nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat anterior.

 

Transmiterea de informatii de catre utilizator

Prin transmiterea oricaror idei, comentarii, sugestii sau alte informatii catre noi referitoare la îmbunatatirea site-ului si / sau serviciilor legate de site (denumite în continuare „transmiterea”), dumneavoastra acceptati ca astfel de transmiteri vor fi considerate si vor ramâne proprietatea lui WOOD EXPERT MANAGEMENT SRL.

Nici o transmitere nu va reprezenta nici o obligatie de confidentialitate din partea lui WOOD EXPERT MANAGEMENT SRL si nu va fi obligata sa faca publica nici o transmitere.

WOOD EXPERT MANAGEMENT SRL va detine toate drepturile legate de transmiteri si va avea dreptul sa foloseasca transmiterea fara restrictie, pentru orice scop, fie el comercial sau de alta natura, fara nici o compensatie catre dumneavoastra.

Dumneavoastra de asemenea garantati ca detinatorul oricarui drept, inclusiv de drepturi morale, în contextul de fata, a renuntat complet si efectiv la toate aceste drepturi si v-a transmis dumneavoastra, în mod valid si irevocabil, dreptul de a transmite drepturile de proprietate lui WOOD EXPERT MANAGEMENT SRL.

 

Continutul legat de site

Legaturile catre alte site-uri pe care le consideram ca fiind de interes pentru dumneavoastra va sunt puse la dispozitie, pentru confortul dumneavoastra. Prin punerea la dispozitie a acestor legaturi noi nu aprobam sau nu recomandam aceste site-uri sau materialele continute sau serviciile oferite de ele, si nu suntem raspunzatori pentru aceste materiale, servicii sau pentru alte situatii în legatura cu sau provenite din orice alt site.

Pot exista legaturi catre alte site-uri, aflate în paginile site-ului nostru, care va pot scoate afara din site. Acesta include legaturi catre advertiseri, sponsori si parteneri care pot folosi logo-ul nostru ca parte a unui acord de co-branding. Aceste alte site-uri pot trimite propriile lor COOKIES catre utilizatori, pot colecta date, solicita informatii, sau pot contine informatii pe care le veti putea gasi ca fiind nepotrivite sau ofensive. În plus, advertiserii de pe site pot trimite catre utilizatori COOKIES pe care noi nu le putem controla. Ne rezervam dreptul de a dezactiva legaturi din partea oricarui tert catre site. Nu uitati ca ori de câte ori transmiteti informatii online, aceste informatii pot fi colectate si folosite de persoane necunoscute. Nu putem garanta securitatea niciunei informatii pe care o obtineti online; puteti face aceasta pe propriul risc.

 

Plasarea si acceptarea comenzii

Prin efectuarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu o forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza activitatea.

Notificarea primita de catre cumparator prin e-mail cu privire la primirea comenzii din partea cumparatorului are rol de informare si presupune acceptarea comenzii.

Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. Modificarile intervenite nu vor avea efect retroactiv si se vor aplica exclusiv pentru comenzile plasate ulterior intervenirii lor.

Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Vor fi excluse de pe site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

 

Modalitatea de plata

Pentru comenzile efectuate pe site-ul www.thermowood.ro puteti plati in trei modalitati diferite:

Plata cash la livrare – comanda se achita la curier in momentul livrarii comenzii prin plata ramburs.

Plata cu cardul bancar – prin intermediul procesatorului de plati, WOOD EXPERT MANAGEMENT SRL nu stocheaza date sau un istoric al tranzactiilor efectuate pe site, ele sunt stocate de catre procesatorul de plati

Transfer bancar – se va efectua conform facturii pe care o veti primi pe adresa de e-mail. Originalul facturii va insoti comanda. Comanda va fi procesata dupa ce vom avea confirmarea platii pe e-mail la comenzi@thermowood.ro sau printr-un apel la: 0726 700 990.

 

Plata va trebui efectuata in maximum doua zile lucratoare. In caz contrar, vom anula comanda, considerand in mod automat ca cel care a facut cererea de livrare nu mai doreste sa primeasca produsele.

*Toate produsele afisate pe site includ TVA.

 

Livrarea si receptia produselor

Coletul va fi livrat la adresa pe care ati furnizat-o in formularul de comanda.

Comanda este livrata cu ajutorul unei terte parti (firma transportatoare)

Procesarea comezii se face in maximum 24 de ore de la plasarea formularului de comanda. In cazuri exceptionale, de exemplu conditii meteorologice nefavorabile, livrarea in zone greu accesibile aceasta poate suferi intarzieri

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri Compania va anunta clientul despre problemele aparute.

Dat fiind faptul ca site-ul www.thermowood.ro nu gestioneaza stocul de marfa in timp real, este posibil ca produsele comandate sa nu poata fi livrate integral in functie de stocul nostru si al furnizorilor nostri. In acest caz veti fi anuntati de unul dintre operatorii nostri telefonic sau prin e-mail pentru a ajusta comanda in functie de cerintele dumneavoastra si de stocul existent.

Compania isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Companie care includ: incendii, explozii, inundatii, greve, sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cu ceea ce s-a comandat.

Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Livrare se face doar in Romania.

Site-ul poate sa contina incorectitudini tehnice sau greseli ori omisiuni tipografice. WOOD EXPERT MANAGEMENT SRLnu este raspunzatoare pentru nici o eroare de natura tipografica, fotografica, tehnica sau legata de preturi (incluzând, dar fara limitare la preturi gresite ale hotelurilor) care apar listate pe site-ul nostru. WOOD EXPERT MANAGEMENT SRLîsi rezerva dreptul de a face modificari, corectii si / sau îmbunatatiri ale site-ului si ale produselor sau programelor descrise în astfel de informatii, în orice moment, fara vreo notificare.

Ne rezervam dreptul de a anula sau de a modifica rezervari atunci când se dovedeste ca un client este angajat în activitati frauduloase sau nepotrivite sau în circumstante din care reiese ca rezervarea contine sau rezulta dintr-o greseala sau dintr-o eroare.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită la care vi se va raspunde in maxim 30 de zile lucratoare la adresa office@thermowood.ro.

Comunicare

Întrebari sau comentarii referitoare la Site si la informatii continute în Site pot fi transmise la office@thermowood.ro. Orice comunicare sau material transmis noua prin Site sau Internet email este transmis pe baze non – confidentiale.